Om oss

Vi tilbyr alle tjenester innenfor rørleggerfaget!

Askim & Mysen Rør AS er en godt etablert rørleggerbedrift som tilbyr hele spekteret av rørleggertjenester: service, baderomsrehabilitering, boliger, næringsbygg, industri, varme/gass, sanitær, sprinkler og ventilasjon.

Våre dyktige medarbeidere har lang og solid kunnskap i rørleggerfaget, med spesialkompetanse på varme, sprinkler og totalrenovering av bad.

I vår nesten 1.000 m2 store butikk kan du finne inspirasjon blant flotte utstillinger av bad, tidsriktig baderomstilbehør samt en rikholdig flisutstilling med fliser til alle formål.

Vi har drøyt 130 ansatte som utgjør et godt arbeidsmiljø, og blant disse finnes bl.a. syv kvinner og syv lærlinger. Vi omsatte i 2018 for ca 270 millioner.

Daglig leder er firmaet hovedaksjonær, og forøvrig er det 4 aktive eiere som også er delaktig i den daglige driften. Firmaet mottok i 2006 Eidsberg kommunes næringspris.

I dag og framover

Vi satser bevisst på opplæring og utvikling innen nye områder og produkter, og følger kontinuerlig med på endringer og nyheter som kan bidra til å gjøre vår arbeidsmåte stadig bedre.

Lærlingene er vår fremtid, og vi har derfor stort fokus på rekruttering av ung og fremadstormende arbeidskraft. Vi er godkjent lærlingbedrift innen rørleggerfaget, og vårt mål er å til enhver tid ha opp mot 10 % lærlinger. Pt. har vi ca halvparten, men vi ser at interessen for yrkesfag, og rørleggerfaget spesielt, er økende. Vi håper dermed å kunne nå målet i løpet av 2020/2021.


Vi tilbyr alle tjenester innenfor rørleggerfaget.

Ta kontakt

Kontaktpersoner